Wat was het gezellig bij het Mama Café Waddinxveen!

Wat was het gezellig bij het Mama Café Waddinxveen!
Gepubliceerd op 30 oktober 2018

Vrijdag 26 oktober was ik uitgenodigd door één van mijn cursisten om een proefles te komen geven bij het Mama Café Waddinxveen. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Wat was het gezellig! En wat waren jullie met veel! Zelfs de oudere broertjes en zusjes die mee waren gekomen vanwege de vakantie deden met veel plezier mee. Samen hebben we heerlijk gezongen, gedanst en muziek gemaakt. Het express vallen na afloop van een dansliedje was een absolute topper! Ook mocht het nadoen van de wind niet ontbreken op deze herfstachtige dag. Moe van het ‘poetsen’ sloten we de les af met een slaapliedje.

Bedankt dat jullie er waren! En hopelijk tot ziens!
Kijk voor foto’s op facebook 😉https://www.facebook.com/mamacafewaddinxveen/photos/a.353008315116351/600495840367596/?type=3&theater