KERSTWORKSHOP + Wintercursus 2019

KERSTWORKSHOP + Wintercursus 2019
Gepubliceerd op 30 oktober 2018

Vandaag waren de laatste lessen van de herfstcursus. Wat was het weer gezellig! En wat hebben we met elkaar genoten van alle herfstachtige taferelen die langskwamen in de lessen: de bomen die hun appels en bladeren lieten vallen, de huppende konijntjes door het herfstbos, de kabouters in de regen en het waaien van de wind.

Nu is het even vakantie voor Suze het schaap… Maar niet getreurd in december is ze er weer om samen met jullie muziek te maken. Vrijdag 28 december is er bij Stichting Vonk een workshop die in het teken zal staan van ‘kerst’.🎄🌟🕯️ Daarnaast start er in januari 2019 een nieuwe wintercursus.☃️🧣 Op dinsdag 15 januari om precies te zijn. Komen jullie je dan weer lekker warm musiceren? Suze kijkt naar je uit! 🐑🎶

Opgeven kan via de volgende link: http://www.stichtingvonk.nl/…/najaarscursus-muziek-op-schoot